Netmore Szórakoztató Portál Poén cuccok, vicces képek és egyebek
Keresés:

Randomizmus

Szörfözés
Érdeklődő macska
Jól megvagyunk, kérem!
Az edzés fontos
 Hogy a lányok mi mindent meg nem tesznek a szépségért!
A kutya kocsit vezet
Forever alone
Százlábú kutya
Ne legyeskedj már itt!
Malacság

Hirdetések

Bejelentkezés

Közösség

Szavazás

Hogy tetszik az oldal összességében?

Mit veszíthetünk az életben?

Az egész azzal kezdődött, hogy megszülettem. Ekkor elvesztettem a fonalat (már amennyiben a köldökzsinórt lehet fonálnak nevezni). Később pedig a szabadságom vesztettem el, nevezetesen akkor, mikor bölcsődébe adtak. Ahogy nőttem, elveszítettem a bizalmamat az emberekben.
Gyermekkorom végére a naivitásomat is elvesztettem. Telt-múlt az idő, s az iskola viszontakságai mellett kezdtem elveszíteni a felnőtté válás iránti érdeklődésemet. Ez már-már olyannyira elfajult, hogy majdnem elvesztettem a hitemet is.
Kikerültem az egyetemről, s ezzel együtt elveszítettem a biztos anyagi hátteret nyújtó szülői támogatást. Munkát kellett keresnem. Találtam ugyan, de csak azért, hogy később azt is elveszíthessem. De a java még csak ez után jött.
Elvesztettem az összes pénzem a kaszinóban, elvesztettem a feleségem, elvesztettem a lakáskulcsom és elvesztettem zsebkendőmet (igen, szidott anyám érte).
Közben persze, öregedvén elvesztettem a hajam (de tudom, az ész a fontos) és a helyem a társadalomban. Segélyen éltem és elvesztettem a reményt.
Azt gondolhatjátok, hogy ebbe bele lehet őrülni. Hát igen. Elvesztettem a fejem, kiborultam, s csak az volt a szerencse, hogy volt, aki feltöröljön.
Most, öregen ott tartok, hogy elvesztettem a fogaimat (pedig jók voltak a fogaim, Laci). Igen. Protézisem van, és parókám. Elvesztettem az egészségemet is, öreg fejjel gyógyszereken élek.
Kis hijján a látásomat is elveszítettem, de szerencsére a banki hitelemet is elvesztettem.
Szemüveges vagyok, mert elvesztettem a kontaktlencsémet. És sajnos már a memóriám sem a régi, azt is részben elvesztettem... ha jól emlékszem.

Hát mondjátok meg őszintén érdemes egyáltalán élni, ha ennyi mindent veszíthet az ember?

/ A szöveg alanya kitalált személy, bármely hasonlóság valóságos személyekkel a véletlen műve! /


Beküldve: 2011.12.17.

Elkövető: moha
Szavazás: 
Még nincs értékelve

Lapletöltések száma: 99568